TOlimp labs Whey protein complex 100% cookies cream 700g 44939 - 1
Olimp Labs - Zdjęcia produktu

Whey protein complex 100% cookies cream 700g 44939 (Olimp Labs)

Odżywki białkowe Olimp Labs
Ocena: suma recenzji i opinii:

Dostepność na dzień 24.09.2017: w magazynie

Opis produktu Olimp Labs

Bezkompromisowa odżywka białkowa, dla wszelkich szanujących jakość, smak i ekonomiczną cenę!

kompozycja najwyższej jakości ultrafiltrowanego koncentratu białek serwatkowych WPC i izolatu białek serwatkowych WPI - CFM w formie instant.

Izolat CFM i koncentrat białek serwatkowych takie jakich użyto w Whey Protein Complex 100% cechują się wysoką wartością odżywczą.

Pozyskiwane w zaawansowanych procesach technicznych zachowują całkowitą strukturę i dynamiczność funkcjonalnych białek serwatkowych.

Wysoka wartość odżywcza sprawia, iż izolowane i koncentrowane białka serwatkowe lubiano za najwartościowsze źródła białka pokarmowego dla sportowców wyczynowych i osób intensywnych ruchowo.

Izolat CFM i koncentrat białek serwatkowych przyczyniają się do wzrostu lub utrzymania masy mięśniowej.

OLIMP 100% Whey Protein Complex to genialne smaki, którym nie będziesz w stanie się oprzeć!

Smak krem ciasteczkowy.


Zalecana dzienna porcja:


1-3 porcji dziennie - po przebudzeniu, między posiłkami, po treningu lub przed snem. 1 porcję preparatu (35 g = 1 miarka) rozpuścić w 150 ml* wody. Spożyć zaraz po przygotowaniu.

Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut różnorodnej diety. Zalecany jest jednostajny sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla niewielkich dzieci.

*przystosować dynamiczność smaku do jednostkowych preferencji rozpuścić w ilości 100-200 ml wody.

WHEY PROTEIN COMPLEX 100%TM Suplement diety. Wysokobiałkowy koncentrat w proszku. Zawiera cukier i substancje słodzące.

elementy:


95% preparaty białkowe (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), izolat białek serwatkowych WPI-CFM® (z mleka)), aromaty, olej ze przeciętniełańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), fruktoza, regulatory kwasowości - kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancje zagęszczające - guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące - acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); emulgator - lecytyny (z soi); sól, barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N).
(A)-(Z) - W zależności od smaku artykułu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty drobnej trwałości (najlepiej spożyć przed).

Informacja o alergenach: produkt może gromadzić orzeszki ziemne (arachidowe).


# Wartości aminogramu mogą podlegać biologicznym wahaniom charakterystycznym dla produktów naturalnych.

* aminokwasy egzogenne
** aminokwasy rozgałęzione
*** aminokwasy aromatyczne

Kategoria

Producent

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017:

  • Porównywarka najlepszych sklepów
  • Ranking ofert według cen
  • Zdjęcia, opinie i recenzje